به گزارش میراثآریا به نقل از روابط عمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد، سعید طالبی پور بابیان اینکه توسعه صنعت گردشگری در رشد و توسعه استان و ایجاد اشتغال موثر است، افزود: بخش گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد به دلیل اینکه در یک موقعیت خاص جغرافیایی قرار دارد، شناختهتر است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد اظهارکرد: طی این سالها تلاش کردیم بخش گردشگری استان را در قالب جشنوارههای مختلف از جمله جشنواره کوچ عشایر و جشنواره برفی دنا معرفی کنیم که اقدامات صورت گرفته رضایتبخش بود اما معرفی استان به سایر نقاط نیازمند همت اصحاب رسانه است.
طالبی پور افزود: خوشبختانه هر دو جشنواره کوچ عشایر که معرف گردشگری تابستانه است و جشنواره برفی که ظرفیت گردشگری زمستانه استان را به تمام نقاط کشور معرفی میکند در تقویم جشنواره ملی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ثبت و دارای ردیف اعتباری میشود.
طالبی پور با اشاره به اینکه در گذشته به دلیل مشکلات و نوساناتی که در حوزه اقتصادی وجود داشت اعتبارات لازم به پروژههای بخش گردشگری اختصاص داده نشد و همین امر موجب تعطیلی و نیمه راکد شدن این پروژهها شد، تصریح کرد: با توجه به نگاه حمایتی دولت سیزدهم به بخش گردشگری، سال ۱۴۰۲ سال ویژهای برای توسعه گردشگری این استان به شمار میرود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: تبلیغات، فراهم کردن زیرساختها و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در جذب گردشگران موثر است که کارهایی نیز در این رابطه صورت گرفت و اینکه در ایام پیک سال گردشگران زیادی از سراسر کشور به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر می کنند، ناشی از اقدامات خوب صورت گرفته در این حوزههاست.
طالبی پور با بیان اینکه ۷۰ پرونده در حوزه گردشگری در دست اقدام است و مجوز پنج طرح گردشگری صادر شده، تاکید کرد: اختصاص کمکهای فنی و اعتباری به پروژههای بخش خصوصی برای اولین بار در دست انجام است.
او اظهار کرد: تلاش ما در مجموعه گردشگری تقویم گردشگری روستایی است که مخاطب گردشگری روستایی هم بیشتر از گردشگری شهری است، به همین دلیل طرحهای بومگردی مورد حمایت این ادارهکل است و روستای زیبای "کریک" هم پایلوت گردشگری روستایی انتخاب شد.
انتهای پیام/
نظر شما